Rumunovi ukradli z nákladného auta 24 bicyklov a motoriek

24.02.2011 Svidník

Giraltovce 24. februára (TASR) - Polícia pátra po neznámych páchateľoch, ktorí v stredu (23. 2. ) ukradli zo zaparkovaného nákladného vozidla pri meste Giraltovce 12 nových motoriek a 12 bicyklov. Svojím konaním spôsobili ...
Krádež motoriek a bicyklov oznámil polícii 30-ročný Rumun, ktorý ich prevážal na nákladnom aute z Rumunska do Poľska. \"Po 14.00 h zastavil medzi Giraltovcami a miestnou časťou Giraltovce - Francovce, kde si urobil prestávku a zaspal. V čase okolo 14.30 h k nemu prišli neznámi páchatelia na osobnom a nákladnom vozidle, ktorí mu na aute uvoľnili zadnú časť plachty a otvorili zadné čelo, \" informoval Daniel Džobanik z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
Z nákladného priestoru páchatelia následne preložili ukradnuté motorky a bicykle do pripraveného nákladného auta a odišli. \"Podľa vodiča boli páchatelia na červenom osobnom aute Opel Vectra s maďarským evidenčným číslom a nákladnom vozidle s červenou plachtou nezistenej značky. Po vozidlách je vyhlásené pátranie, \" uzavrel Džobanik.
 

Vyberte región